FOTO Școală din județul Botoșani reabilitată cu aproape cinci milioane de lei. Cum va arăta

O școală din județul Botoșani va fi reabilitată cu aproape cinci milioane de lei. Contractul de lucrări a fost deja semnat, urmând ca acestea să fie finalizate la sfârșitul anului viitor.

Contractul de execuție lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” din cadrul proiectului „Reabilitarea unităţilor de învăţământ şi infrastructură rutieră în municipiul Dorohoi”, a fost semnat miercuri, fiind atribuit societății SC Cornell s Floor & SC Gafco SRL. Acesta are o valoare de 4.744.060,25 lei fără T.V.A.

Finanţarea investiţiei se realizează cu fonduri europene şi locale, având ca termen de finalizare data de 31 decembrie 2023. Lucrările investiţiei au ca scop reabilitarea şi modernizarea clădirii vechi, amenajarea unui teren de sport, dotarea unităţii de învăţământ cu sisteme informatice şi didactice moderne, activităţi care vor duce la îmbunătăţirea procesului educaţional, dezvoltarea activităţilor educative şi alinierea la standardele actuale privind proiectarea, realizarea și exploatarea construcțiilor.

One thought on “FOTO Școală din județul Botoșani reabilitată cu aproape cinci milioane de lei. Cum va arăta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *