Apartamente noi ce includ în preț dotările standard de confort SMART Home

Noile apartamente Made To Measure – UNIQUE Residence Victoriei, asigură în dotările standard, sisteme de confort și control SMART Home, dar și opțiuni pentru niveluri de confort superioare personalizate – similar UR C.Națională

Cu toții înțelegem sau asociem CONFORTUL cu “ACASĂ”! Dar, ce înseamnă mai exact acesta în accepțiunea noastră? Redăm mai jos câteva idei privind abordarea noastră despre confort, despre valoarea acestuia – concept pe care urmărim să îl implementăm în toate proiectele UNIQUE Residence.

O locuință “smart”, personalizată nevoilor tale de funcționalitate, ergonomice și estetice, realizată cu materiale de calitate și inovatoare, cu dotări moderne, care răspunde într-adevăr cu inteligență, îți asigură CONFORTUL. Astfel, nu obții doar un simplu ”acasă”, pentru că vei beneficia și de flexibilitate, inovație și inteligență, de echilibru și, nu în ultimul rând de economie.

Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

IZOLAȚIE –  confort fonic și termic peste standarde;

VENTILAȚIE –  filtrare & control pentru un aer de calitate;

AUTOMATIZARE –  sisteme de protecție și confort Smart Home.

Dotările și sistemele de confort SMART Home – un motiv pentru care să te muți într-un apartament Made To Measure, marca UNIQUE Residence

Este evident, apartamentele actuale sunt construite pentru a fi mai etanșe ca niciodată. Fără un schimb regulat de aer, ne trezim rapid în locuințe sufocante. Acest lucru nu este nici plăcut, nici sănătos, iar asigurarea unui schimb continuu de aer, care este un element extrem de important pentru o viață sănătoasă, devine dar din ce în ce mai greu de realizat.

Cu toate acestea, integrarea și controlul ventilației rezidențiale semi-centralizate, individualizate, este percepută de mulți, mai degrabă, ca un lux decât ca o necesitate.

Ventilația rezidențială controlată ne oferă însă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia. Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Good Value for Money!

Totodată, un apartament Made To Measure marca UNIQUE Residence, înseamnă că vine la pachet cu dotări standard de siguranță și protecție Smart incluse, dar și cu pachete pentru sisteme superioare de confort SMART Home, conform opțiunilor fiecărui nou proprietar.

 

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

FB: @UniqueResidenceRO

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com