Adolescent mort într-un BMW. Prietenul lui avea permis de mai puţin de un an și l-a invitat la o plimbare prin sat

Accident teribil produs, joi noaptea, într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Un adolescent a murit și alți doi au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de beton.

Cei trei tineri au ieşit la plimbare cu maşina prin sat. La un moment, şoferul de 19 ani a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit într-un stâlp de curent. Pentru pasagerul din dreapta şoferului, un adolescent de 16 ani, medicii n-au mai putut face nimic.

În această seară, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Jelna. Conform primelor date, un autoturism condus de un tânăr, de 19 de ani, din Bistrița, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma accidentului, din nefericire, un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism, a decedat. Conducătorul auto și un alt pasager au fost răniți și transportați la spital. Rezultatul în cazul testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a fost negativ”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *