Valeriu Iftime vrea să aducă la FC Botoșani antrenorul pe care și-l dorește Gigi Becali la FCSB: „Are foarte multe calități!”

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a declarat că Andrei Prepeliță, fostul antrenor al lui FC Argeș, poate fi o soluție după plecarea lui Mihai Teja. Andrei Prepeliță este antrenorul al cărui nume a fost și pe buzele lui Gigi Becali, patronul lui FCSB, după ce Nicolae Dică și-a dat demisia. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Andrei Prepeliță și-a încheiat conturile cu FC Argeș, iar în locul său a fost numit Marius Croitoru.

Întrebat despre posibilitatea ca fostul fotbalist al lui FCSB să preia conducerea băncii tehnice de la Botoșani, Valeriu Iftime a recunoscut că poate fi o soluție.

Andrei Prepeliță, da. Poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări. (n.r. despre Marius Croitoru) Era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo. Pilda fiului rătăcitor (n.r. risipitor) funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici. El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile, a spus Valeriu Iftime, potrivit Digi Sport.

Am văzut și eu declarația domnului Becali, dar mai mult de atât nu am discutat cu nimeni. Doar ce a apărut în presă. Nu am discutat deloc. Nu vreau să dezvolt foarte mult, pentru că nu am discutat nimeni și nu cred că e corect. Nici vorbă, nu mă autopropun acolo, cine mă cunoaște și îmi știe caracterul știe că nu voi face niciodată așa ceva. Ei momentan au un antrenor interimar, pe Pinti (n.r. – Mihai Pintilii), care mi-e prieten și fost coleg. Au avut o prestație foarte bună cu Rapid și mai departe ei trebuie să decidă cine va fi potrivit pentru club. Vom vedea” a declarat Andrei Prepeliță, potrivit Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *