Mămică din Botoșani, în stare gravă la scurt timp după ce a născut. „Doar o minune o poate reîntoarce acasă și ridica din patul suferinței”

Foto: gulliver

O mămică din Botoșani luptă să trăiască, după ce a ajuns pe patul de spital. Ana are 38 de ani. A fost binecuvântată cu o fetiță de opt ani, iar în urmă cu câteva zile a născut cel de-al doilea copil. Ana a născut prin cezariană dimineață, în jurul orei 10.00, iar câteva ore mai târziu a făcut un atac vascular cerebral. Medicii botoșăneni au decis să o transfere de urgență la Iași. A fost operată, dar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Joi, tatăl și-a luat acasă copilul nou-născut. Soția i-a rămas pe mâinile medicilor. Nici nu s-a gândit ce explicații îi va da copilei sale de opt ani, cu privire la faptul că mama ei nu venit acasă. Întreaga familie speră acum la o minune de la Cel de Sus.

„Doar o minune o poate reîntoarce acasă și ridica din patul suferinței. Fetița lor de 8 ani nu știe nimic de starea gravă a mamei. Ana este un om de o delicatețe rară, cu un chip angelic, extrem de finuță…Nădăjduim să reușească să lupte pentru cei doi copii care o așteaptă acasă”, ne-a mărturisit o cunoștință a femeii.

O femeie din Botoșani a plecat în Germania și nimeni nu mai știe nimic de ea

2 thoughts on “Mămică din Botoșani, în stare gravă la scurt timp după ce a născut. „Doar o minune o poate reîntoarce acasă și ridica din patul suferinței”

  1. Da, au decis sa o trimita la Iasi, dar tarziu. De ce nu s a decis trimiterea ei imediat? Si un om fara cunoștințe medicale stie ca interventia rapida poate salva viata, de ce timp de 8 ore nu s a intervenit cu nimic???? Avem medici in Botosani??? Unde??? im ce institutie???

  2. Culpa medicala – CLAR !!! Ana avea simptome de AVC dinainte de a naste !!! Cum e posibil sa nu-ti dai seama, tu, medic, ca e ceva in neregula cu ea, si sa nu intervii altfel, probabil dupa alte protocoale !!!??? Se moare zile in Romania !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *