Antrenorul Mihai Teja a spus de ce și-a dat demisia de la FC Botoșani: Supărarea a fost de la meciul din Cupă. A fost o dezamăgire

FOTO FC Botosani

Antrenorul FC Botoșani, Mihai Teja, a plecat de la FC Botoșani. Acesta a declarat, joi, într-o conferință de presă, că demisia a survenit după eșecul din Cupa României, când FC Botoșani a fost învinsă de Mioveni.

Este un moment greu. Am avut cinci- șase luni împreună cu conducerea, cu jucătorii, cu dvs și chiar m-am simțit foarte bine. Am decis lucrul acesta după meciul din cuoă, din Mioveni. Unul din obiectivele mele persoanale, nu a fost obiectiv impus de club ci personal, a fost cupa. M-a deranjat foarte mult după meciul de la Mioveni că am pierdut și nu mai avem șanse. Îmi doream extrem de mult să câștigăm acel meci, îmi doream extrem de mult să mergem pe cele două fronturi. Dacă, de exemplu, din cupă nu mai avem șanse, cred că la campionat este o cursă mai lungă, un maraton, în care toate echipele au șanse. Echipele sunt foarte apropiate ca număr de puncte, deci totul este posibil. Cred că, cu un meci câștigat, cu o victorie luni, suntem acolo. Îmi doresc asta din suflet. Le-am spus și băieților, i-am spus și lui Bejan, fostul meu secund, care va sta pe bancă. Voi trăi meciul alături de ei în fața televizorului și mi-aș dori să câștige luni. Ar fi o victorie importantă pentru club și pentru ei. (…) Supărarea a fost de la meciul din Cupă unde nu am reușit să câștig. A fost o dezamăgire. Am decis că este mai bine să mă retrag. Poate lucrurile vor merge mult mai bine pentru echipă, pentru club”, a declarat Mihai Teja.

Teja a fost instalat pe banca FC Botoșani în luna iunie a acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *