Anunțul făcut de Mihai Teja după eșecul lui FC Botoșani din Cupa României

Situația celor de la FC Botoșani este din ce în ce mai dificilă. După eșecul înregistrat în fața celor de la FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a 17-a din Liga 1, moldovenii au pierdut și partida din Cupa României contra lui CS Mioveni, scor 0-1.

După înfrângerea suferită în fața piteștenilor, Mihai Teja a dezvăluit că va avea o discuție cu patronul clubului, Valeriu Iftime.

Mihai Teja: ”E clar că trebuie să am o discuție cu domnul Iftime!”

Tehnicianul spune că, cel puțin deocamdată, nu ia în considerare să plece de la FC Botoșani, însă va lua o decizie în funcție de felul în care va decurge discuția cu Iftime.

Până atunci, însă, Mihai Teja se gândește la meciul cu FC Hermannstadt, care poate fi decisiv pentru viitorul său la formația din Moldova și care se va disputa la data de 14 noiembrie.

Când pierzi nu se liniștesc apele, când câștigi se liniștesc apele. E clar că trebuie să am o discuție cu domnul Valeriu și vom vedea în continuare. Va fi o discuție despre situația actuală. Trebuie să tragem linie și să vedem unde suntem. Mai e un meci și vom vedea despre ce este vorba. Nu iau în calcul să renunț deocamdată. Vreau să am o discuție cu domnul Valeriu și vedem după aceea”, a declarat Mihai Teja.

Recent, Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Mihai Teja și l-a acuzat pe antrenor că este prea friguros. După înfrângerea suferită în fața lui FC Voluntari, Teja i-a dat replica patronului de la FC Botoșani. ”Niciodată nu am fost definiția fricii”, a transmis Teja, potrivit digisport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *