Alexandru, în vârstă de 27 de ani, și-a dat foc, iar apoi s-a aruncat de pe bloc, după ce iubita lui l-ar fi înșelat. Și tatăl lui și-a încheiat socotelile cu viața: „Era abătut și trist”

Alexandru, un tânăr de 27 de ani, din Negrești, Vaslui, a recurs la un gest extrem. Bărbatul și-a dat foc, iar mai apoi s-a aruncat în gol, de pe un bloc de locuințe. Totul s-a întâmplat după o ceartă puternică cu iubita lui, care l-ar fi înșelat.

Un tânăr de 27 de ani și-a pus capăt zilelor, după o decepție în dragoste. Bărbatul și iubita lui erau împreună de cinci ani, însă tânăra părea că-și dorește despărțirea. El a observat că partenera lui ezită să se întâlnească, așa că a urmărit-o. Tânărul și-a prins iubita în fapt, cu alt bărbat. A avut loc o altercație între cei doi, fapt care i-ar fi adus și separarea de iubita lui. Un prieten apropiat al bărbatului a povestit, pentru vremeanoua.ro, cum tânărul era foarte abătut, după episodul neplăcut cu cea pe care o vedea soție.

„Avea o relație cu această fată de mai multă vreme, dar ea nu mai voia să fie cu el. În ultima săptămână se vedea că este depresiv, prin modul în care vorbea și se comporta. Era abătut și trist. Într-o seară am băut împreună o cafea și mi-a povestit că și-a sunat iubita în urmă cu câteva nopți și i-a cerut să se întâlnească. Ea l-a refuzat, pe motiv că abia a făcut baie și că nu mai iese în stradă. Stătea împreună cu un amic în mașină și a văzut-o pe fată cu un alt tânăr, îndreptându-se spre Parpanița. A așteptat-o până s-a întos acasă și între cei doi a izbucnit o ceartă. La un moment dat în discuțiile dintre cei doi a intervenit și tânărul cu care fata plecase. S-au luat la bătaie. Într-un final au plecat fiecare acasă, dar vă închipuiți suferința lui, întrucât chiar o iubea pe fata aceasta”, a povestit un apropiat al tânărului, conform sursei citate.

Și tatăl tânărului s-ar fi sinucis

Familia tânărului de 27 de ani este devastată de durere. Localnicii din Negrești spun că și tatăl bărbatului s-ar fi sinucis, acum ceva timp. „Cu câțiva ani înainte, tatăl lui s-a spânzurat, ceeea ce a însemnat o mare nenorocire în familia lor. Poate l-a marcat și asta. Apoi, el își cumpărase o casă în localitate și se întreținea de unul singur, fiind taximetrist. Păcat de ceea ce s-a întâmplat, mai ales că și-a pus capăt zilelor din cauza unei femei. Ar fi trebuit să renunțe și să își caute de viața lui”, au spus localnicii,pentru vremeanoua.ro

Pompierii, care au ajuns la fața locului, spun că : În această dimineață, pompierii militari din orașul Negrești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o persoană. Intervenția s-a desfășurat pe domeniul public, pe strada Unirii, în apropierea blocului E1. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta pe corpul unui bărbat căzut la pământ și în stare de inconștiență. Pompierii au lichidat incendiul, echipajul ambulanței SAJ Vaslui constatând că bărbatul nu prezintă semne vitale.Cercetările privind circumstanțele producerii acestui incendiu sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens”.

Sursa: redactia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *