O nouă premieră la Teatrul „Vasilache” Botoșani. Vezi când va avea loc!

Teatrul Vasilache BotosaniTeatrul de păpuși ”Vasilache”  pune în scenă un nou spectacol. Este vorba de un spectacol-premieră Nelu GâscăNeluʼ,  în zilele de  joi, 10 noiembrie 2022, de la ora 18:00,  sâmbătă, 12 noiembrie 2022, de la ora 11:00 și  duminică, 13 noiembrie 2022, de la ora 11:00 şi 12:30

Spectacolul „Nelu GâscăNeluʼ” , în regia lui Florin Iftode, autor text Maria Gornic, muzica Kevin MacLeod, asistent regie  Alin Gheorghiu, scenografia Gelu Rîşca, îi are în distribuţie pe îndrăgiţii actori: Renata Voloşcu, Oana Asofiei, Ioana Buta, Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu

  „Spectacolul Nelu GâscăNeluʼ prezintă păţaniile unui pui de gâscă lăudăros, adoptat de doi vecini nostimi. Din cauza lăudăroşeniei lui, Nelu GâscăNeluʼ  era cât pe ce să fie făcut friptură de către doamna Vulpe. Însă, cum „prietenul la nevoie se cunoaşte”, Măriuca, o fetiţă cumsecade şi prietena gâscănelului, îl salvează pe acesta din ghearele doamnei Vulpe.

”Vă invităm să vizionaţi un spectacol interactiv, cu păpuşi şi actori, din care copiii vor învăţa că „lauda de sine, nu miroase-a bine!”  Florin Iftode – regizorul spectacolului”, informează printr-un comunicat institutia de cultura.

Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 6 ani. Preţul unui bilet de intrare la spectacol este de 20 lei.

Biletele sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *