Iuliana s-a stins la doar 26 de ani, pe un pat de spital, din cauza sărăciei. Acasă o aşteptau doi copii mici, familia nu are bani de înmormântare

O familie din comuna vasluiană Epureni trece prin momente cumplite. Iuliana, o tânără de 26 de ani, care era însărcinată în patru luni, s-a stins pe patul de spital din cauza sărăciei. Acum, o fetiţă de 5 ani şi un băiat de aproape doi ani, vor creşte fără mamă.

Iuliana a început să se simtă rău pe 4 noiembrie şi să se sufoce. Soţul său a sunat la 112 şi a cerut ajutpr. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, unde i s-a pus diagnosticul de pneumonie bilateralã interstiţială acută. În urma analizelor, medicii au luat în considerare să o transfere la ATI reanimare, unde a fost pusă pe ventilator pentru a putea respira, însă în scurt timp a trebuit să fie intubată, deoarece nu mai putea nici asa să respire, scrie Vremea Nouă, citată de observatornews.ro. Din păcate, Iuliana n-a rezistat si, pe 5 noiembrie seara, a murit la ATI!

Familia este extrem de săracă şi nici măcar nu au bani ca să o înmormânteze. Dan, soţul Iulianei, este bolnav de inimă şi nu poate lucra. O asociaţie încearcă să strângă bani pentru cele necesare.

Potrivit vremeanoua.ro, familia Iulianei – soţul si cei doi copii, este una dintre cele mai sărace din comună. Iuliana nu are mamă, aceasta decedând acum ceva timp, iar Dan, soţul ei, are probleme cardiace si nu poate munci. Nici nu au cu ce o îngropa pe Iuliana şi pruncul din pântecele ei, mort. Au apelat la Asociatia „Născutã Înger” din Piatra Neamţ, unde voluntarii din Bârlad se implicã ca sã ajute aceastã familie.

„Familia este de-o conditie tare modestã si are nevoie de ajutor! Haine, sicriu de scos din spital, masina mortuarã pentru deplasarea la Epureni, orice ajutor este binevenit. Haideţi să le dăm o mânã de ajutor, Iuliana să îşi ia zborul înmormântatã crestineşte si apoi să avem grijă de micuţii sãi!”, a precizat Carmen Suciu, membru fondator al Asociatiei „Născută Înger”.

Si Primăria Epureni, se va implica pentru a ajuta această familie.

„Vom oferi un ajutor pentru înmormântare, prin CL Epureni, voi contribui si eu personal, voi solicita ajutor de oriunde pentru ca biata Iuliana sã fie înmormântatã crestineşte. Este o familie cu multe greutăţi, dar ambii părinţi se îngrijeau de cei doi copii, pe care îi iubeau ca pe ochii din cap! Iuliana avea, într-adevăr, o pneumnie de ceva timp, dar a încercat să nu bage boala în seamã, neavând cine să aibã grijã cei doi copii. Trebuie ajutati, fac si eu apel împreunã cu Asociatia <<Nãscutã Înger>> ca să contribuie oricine poate ca sã ajute aceastã familie ce trece acum prin <<suferinta supremã>>”, a spus primarul comunei, Carmen Bîlbîie.

Cine vrea să ajute familia îndurerată, o poate face donând în cele două conturi:

RO72 RNCB 0260 0032 5780 0003 – BCR Bârlad (în Euro) pe numele Neculitã Mariana

RO 92 RNCB 0502 0031 1775 0001 – BCR Bârlad (în Ron) pe numele Neculitã Ion

Sursa: dobrogeatv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *