Botoșănean depistat de jandarmi de trei ori în aceeași zi, pe strada Bucovina, în timp ce consuma alcool. A fost ars la buzunare

Un botoșănean a fost amendat de jandarmi de trei ori într-o singură zi, după ce a fost prins consumând alcool în spațiul public. S-a întâmplat în acest sfârșit de săptămână, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

În vârstă de 44 de ani, bărbatul va fi nevoit să achite amenzi însumând 900 de lei, după ce a fost depistat de jandarmi de trei ori în aceeași zi, pe strada Bucovina, în timp ce consuma băuturi alcoolice în spațiul public”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani.

În acest week-end, în urma misiunilor de ordine publică executate în sistem integrat sau independent, jandarmii botoșăneni au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12500 de lei.
Majoritatea sancțiunilor au vizat tulburarea ordinii și liniștii publice, acțiunile efectivelor de jandarmerie urmărind, în principal, prevenirea și combaterea acestui gen de fapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *