Valeriu Iftime își vrea un fost jucător înapoi în echipă: L-aș lua cu două mâini și i-aș dubla salariul!

Joyskim Dawa, fundașul central care „a curățat-o” pe FCSB la ultimele meciuri din Superliga și Conference League, este ofertat de o echipă din prima ligă din România.

Chiar dacă evoluțiile sale din ultimele meciuri ale vicecampioanei României au lăsat de dorit, Joyskim Dawa este dorit de Valeriu Iftime.

Faptul că Gigi Becali l-a desființat pe Joyskim Dawa nu l-a făcut pe Valeriu Iftime să renunțe la ideea că ar putea să îl aducă înapoi la FC Botoșani pe fundașul camerunez, însă întâmpină probleme în ceea ce privește salariul acestuia.

Joyskim Dawa, ofertă de la o echipă din Superliga

Valeriu Iftime a recunoscut că este interesat de serviciile lui Joyskim Dawa și că ar fi dispus să îi dubleze salariul pe care camerunezul îl avea la FC Botoșani, însă este sigur că fundașul central nu ar renunța la 15.000 de euro, bani pe care îi încasează lună de lună la FCSB.

„Bineînţeles că l-aş vrea, dar nu mai vine Dawa de la 15.000 de euro la 4000. Poate juca oricând fotbal la o echipă mare. Are o problemă la FCSB, dar nu ştiu ce se întâmplă acolo, nu e într-o formă bună.

L-aş lua cu două mâini şi i-aş dubla salariul, dar nu va veni la Botoşani. Cu Edjouma e aceeaşi poezie. Nedelcu, Coman, pe care a dat milioane de euro, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor? Miculescu la fel.

Nici echipa nu trece printr-o perioadă foarte bună. Şi eu sunt surprins de jocul lor”, a declarat Valeriu Iftime, conform Playsport.

FCSB a plătit 350.000 de euro pe transferul lui Dawa

Joyskim Dawa (26 de ani) a ajuns la FCSB pe 1 iulie 2022 după ce Gigi Becali l-a cumpărat de la FC Botoșani cu 350.000 de euro. Fundașul camerunez cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro a jucat în sezonul actual pentru FCSB în 24 de meciuri, a dat patru goluri și a oferit o pasă decisivă.

-20.000.000 de euro este clauza de reziliere a lui Joyskim Dawa la FCSB, potrivit prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *