Când are loc următoarea vacanţă a elevilor. Noi zile libere pentru elevi şi profesori în noiembrie şi decembrie

Nici nu s-au întors bine la şcoală pentru modulul 2 din anul şcolar 2022 – 2023, că elevii şi profesorii lor vor avea din nou o minivacanţă de cinci zile la finalul lunii noiembrie – început de decembrie.

Elevii vor avea o mini vacanţă de cinci zile în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Conform Codului Muncii, zilele de 30 noiembrie – ziua Sfântului Andrei – şi 1 decembrie, când este celebrată Ziua Naţională a României, sunt declarate sărbători naţionale, respectiv zile libere. În aceste zile şcolile vor suspenda cursurile.

De asemenea, în acest an 30 noimebrie pică într-o zi de miercuri, iar 1 decembrie este joi. Autorităţile au în plan ca ziua de 2 decembrie, care pică într-o vineri, să fie declarată şi ea zi liberă pentru a crea o punte cu weekendul 3 – 4 decembrie 2022. În acest fel, elevii şi profesorii vor avea o mini vacanţă de cinci zile.

Pe 5 decembrie, elevii revin în bănci pentru continuarea cursurilor din modul 2 al anului şcolar 2022 – 2023.

Următoarea vacanţă a elevilor, mult aşteptate vacanţa de iarnă 2022 – 2023, va fi chiar în apropierea sărbătorilor de iarnă. Cursurile se vor încheia vineri, 23 decembrie 2022. După sărbătorile de iarnă, elevii se îtorc din vacanţă pe 8 ianuarie 2023, într-o zi de luni, potrivit RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *