Balul oamenilor de afaceri. Cu ce delicatese s-au răsfățat oamenii care dețin cele mai puternice firme din Botoșani

Vineri a avut loc Balul oamenilor de afaceri din județul Botoșani. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani. Festivitatea de premiere a agenților economici incluși in Topul Judetean al Firmelor- ediția 29 a avut loc la Popas Cucorani, în sala Luceafărul.

Cei prezenți au fost serviți cu delicatese. Din meniu nu au lipsit triunghiurile de pâine prăjită cu ficat de pasăre și dulceață de ardei iute, piftie de cocoș, creier în foi crocante, mușchi de vită în crustă de pesmet, brânză cu mucegai Regina Blue, clătită umplută cu ciuperci și pui, fille de butterfish, file de biban de mare cu sote de ardei, orez negru și sos de creveți, friptură de prepeliță, mușchiuleț de purcel umplut cu carne de curcan pe piure de țelină.

La eveniment au fost prezenți prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, deputatul Costel Șoptică soptica, familia Solomonescu (Lacto Solomonescu), familia Bidașcă (Pita), primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, ministrul Muncii, Marius Budăi, omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru (Electroalfa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *