VIDEO Valeriu Iftime, optimist în fața crizei energetice. „Cu siguranță Dumnezeu ne va ajuta”

Președintele Camerei de Comerț Botoșani, omul de afaceri Valeriu Iftime, a vorbit, vineri, la Balul oamenilor de afaceri despre credința în Dumnezeu, optimism și a criticat modul în care sunt prezentate în mass-media evenimentele ce țin de războiul din Ucraina, prețurile la energie și încălzire etc, care încearcă „să ne destabilizeze”. El spune că nu înțelege de ce există scumpiri la energia electrică.

„Anii care au trecut am fost bombardați de tot felul de evenimente care astăzi, ușor- ușor, sau nu! Și astăzi suntem la fel! am avut criză COVID, am avut atâtea provocări, și am scăpat de ele. Și pentru asta vă felicit pe toți. Am avut și avem această criză energetică care este generată de gaz și de alte lucruri de pe această piață liberă a prețurilor sau avem războiul mai întâi, o criză energetică și cred că o să mai vină criza alimentară, criza locurilor de muncă”, a spus Iftime.

El i-a îndemnat pe oamenii de afaceri să se „alimenteze cu informații bune”, cu entuziasm și poftă de viață.

Dacă în fiecare zi ne gândim la noi și ne gândim la lucruri pozitive, cu siguranță Dumnezeu ne va ajuta”, a fost mesajul transmis de Iftime.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *