FOTO Spectaculos! Bar din gheață amenajat de Voronskaya la Balul oamenilor de afaceri. Nu a mai fost așa ceva în Botoșani

Prodalcom SA, care realizează Voronskaya, deținută de omul de afaceri Cornel Șfaițer, a realizat un bar din gheață la Balul oamenilor de afaceri care a avut loc, vineri, la Cucorăni. Este un bar spectaculos, cum nu a mai fost văzut până acum în județul Botoșani.

„Este un bar care are undeva la o tonă și 200, pe zona Bio, 100% recent. Nu cred că am văzut recent un bar de gheață în Botoșani”, a mărturisit un reprezentant al societății.

Cei prezenți se vor delecta cu diferite cocktailuri realizate cu vodcă Bio.

Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani. Festivitatea de premiere a agenților economici incluși in Topul Judetean al Firmelor- ediția 29 are loc la Popas Cucorani, în sala Luceafărul.

Cei prezenți se vor bucura de melodiile celor de la Proconsul. Totodată, tinerii de la Cheia Sol sunt și ei prezenți la eveniment, iar printre cei care vor cânta se numără Andra Grădinariu, tânăra care a participat la Vocea României.

La eveniment au ajuns deja prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă, deputatul Costel Șoptică soptica, familia Solomonescu (Lacto Solomonescu), familia Bidașcă (Pita), primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, ministrul Muncii, Marius Budăi. De asemenea, este prezent omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru (Electroalfa).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *