FOTO! Parcare cu pavele ecologice într-un cartier din municipiul Botoșani. O altă parcare, cu 27 de locuri, urmează să fie amenajată

Mai multe șantiere din municipiul Botoșani, în lucru sau finalizate, au fost inspectate de primarul Cosmin Andrei. Pe șantierul de pe Aleea Școlii, unde va fi amenajată o parcare, se intervine într-un ritm susținut, pe aproximativ 652 mp, incluzând atât cele două căi de acces cât și trotuarele aflate într-un grad avansat de degradare, transmite printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Pe lângă cele 27 locuri de parcare ce urmează a fi amenajate, vor mai fi intervenții și în ce privește spațiile verzi. Lucrările sunt în grafic, constructorul dând asigurări că acestea vor fi finalizate în aproximativ 10 săptămâni.

Continuăm proiectul ˂Parcarea de la blocul tău˃. Nu doar străzile principale sunt în atenția noastră, ci și căile de acces adiacente. Prin realizarea acestei investiții, ne dorim să atingem mai multe obiective ce vor duce la creșterea confortului și siguranței cetățenilor cât și îmbunătățirea mediului înconjurător”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Un șantier închis, cu rezultatele conform așteptărilor, este cel de pe Aleea Curcubeului. În zonă s-a amenajat o parcare cu pavele ecologice, cu 10 locuri, s-au montat noi borduri, s-a intervenit asupra trotuarelor dar și spațiilor verzi. După executarea marcajelor, locurile de parcare vor fi scoase la licitație. Valoarea celor două lucrări este de aproximativ 400.000 lei. În același timp, alte 2 parcări se pregătesc pe strada Mihail Kogălniceanu și Aleea Pinului, documentațiile necesare fiind în lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *