FOTO Vânzători de varză, din Piața Centrală, amendați de polițiștii locali

Mai mulți vânzători de varză din Piața Centrală, din municipiul Botoșani, au fost amendați de polițiștii locali. Marți, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială au desfășurat acțiuni pentru practicarea unui comerț civilizat în piețele agroalimentare de pe raza municipiului Botoșani.

În acest sens, polițiștii locali au procedat la legitimarea a 25 de persoane, dintre care 6 au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.200 lei, pentru desfășurarea de acte de comerț în alte zone decât cele autorizate – parcarea Comaliment, parcarea supraterana Big – potrivit H.C.L. nr. 292/2017, comercializarea de produse de sezon – varză, direct din autovehicule.

De asemenea, un număr de șapte producători agricoli au fost verificați cu privire la deținerea atestatului de producător și înscrierea în carnetul de comercializare a produselor agricole şi a cantităţilor totale vândute.
Poliția Locală Botoșani desfășoară astfel de acțiuni inopinate periodic în piețele din municipiu, efectuând astfel demersuri pentru desfășurarea unui comerț civilizat și cu respectarea prevederilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *