FOTO Drum județean din Botoșani blocat din cauza unui camion care s-a răsturnat

Un drum județean din Botoșani a fost blocat, joi dimineață, din cauza unui camion care s-a răsturnat. Este vorba de drumul județean DJ 208C, care leagă Tudora de Vorona. La ieșirea din localitatea Joldești, camionul încărcat cu sfeclă de zahăr s-a răsturnat de-a latul drumului, făcând imposibilă circulația. Din primele informații, șoferul camionului a fost ușor rănit, .

Poliția Rutieră a solicitat intervenția reprezentanților Direcției Județene de Drumuri și Poduri pentru a putea înlătura camionul de pe partea carosabilă. Deocamdată nu se știe pentru cât timp traficul rutier va fi afectat.

La fața locului au ajuns echipaje de pompieri, dar și o ambulanță pentru a asigura îngrijiri medicale de urgență șoferului rănit.

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce camionul pe care îl conducea s-a răsturnat pe DJ 208C, între Vorona Mare și Joldești. Accidentul rutier s-a produs joi dimineață.  La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu stingere cu apă și spumă, dar și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Bărbatul era conștient, cooperant și prezenta un traumatism cranio-cerebral, otoragie, plăgi tăiate și escoriații. A fost preluat de echipajul TIM – SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *