FOTO Accident mortal! Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite

Un accident mortal a avut loc miercuri seară, în orașul sucevean Vicovu de Sus (Plai). Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite după ciocnirea a două autoturisme. După impact, una dintre mașini s-a răsturnat.

„În urma accidentului o persoană a rămas încarcerată într-unul dintre autovehicule. Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana încarcerată a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari și predată echipajelor medicale și paramedicale. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani căruia i se aplică manevrele de resuscitare, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Alte două persoane implicate în eveniment sunt monitorizate la fața locului de către echipaje”, preciza ISU Suceava.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a decedat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *