Oile din rasa Karakul de Botoșani, la mare căutare. La propriu! Poliția a dat în urmărire două ovine din această rasă

Oile din rasa Karakul de Botoșani sunt la mare căutare! Poliția a dat în urmărire două ovine din această rasă după ce au fost furate. Cei doi masculi din rasa Karakul de Botoșani au fost furați de la un localnic din comuna suceveană Verești, duminică. Supărat, omul a cerut ajutorul polițiștilor pentru a prinde hoții, dar și pentru a-și recupera animalele.

Vasile P.  deține împreună cu fratele său Gheorghe P.  280 de oi. În ziua respectivă, Vasile a mers la Piața Agroalimentară Verești, și a lăsat turma de oi în grija fratelui său, care s-a deplasat cu turma de ovine la pășunat.

La întoarcere, Vasile a constat faptul că din țarcul în care se aflau un număr de 12 masculi din rasa respectivă pentru
montă, lipsesc doi masculi ce îi aparțin, negri, cu vârste de aproximativ 4-5 ani. Omul are certificate de origine pentru cele două animale.  Astfel, polițiștii au dat în urmărire cele două animale și au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Prima investiție în calea ferată de la Botoșani după mulți ani! Ce linie intră în reparații

One thought on “Oile din rasa Karakul de Botoșani, la mare căutare. La propriu! Poliția a dat în urmărire două ovine din această rasă

  1. Este un individ pe nume Bercea Radu din zona Bucecea-Huțani care se ocupă cu furtul berbecilor. Are asociați în com.Gorbănești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *