FOTO! Șofer tras pe dreapta de polițiștii de frontieră botoșăneni. Oamenii legii au cerut sprijinul polițiștilor rutieri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontierei Rădăuţi Prut au depistat în trafic un tânăr care conducea un autoturism deşi nu poseda permis de conducere şi emana şi halenă alcoolică.

În data de 30 octombrie 2022, în jurul orei 15.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în localitatea Cuzlău un autoturism înmatriculat în România, condus de un tânăr de 26 ani.

Bărbatul emana halenă alcoolică şi nici nu a putut prezenta pentru control un permis de conducere, motiv pentru care polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acesta nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Poliţiştii de frontieră au solicitat sprijinul unui echipaj al poliţiei rutiere pentru testarea alcoolscopică a bărbatului, rezultând o alcoolemie de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spitalul Dorohoi în vederea recoltării de probe biologice”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *