Un consilier al municipiului Botoșani propune să fie montate separatoare de sens pe ieșirea spre Suceava și Iași

Consilierul local Eugen Țurcanu a propus să fie montate separatoare de sens pe ieșirea spre Suceava și Iași. El a motivat că sunt mulți șoferi care încalcă regulile de circulație și întorc pe linie continuă.

”Sunt destui responsabili care fac stânga pe linie continuă pe Șoseaua Iașului și la ieșirea spre Suceava. Avem un cartier nou înființat pe teritoriul comunei Curtești, un cartier pe stânga făcut la limita proprietății cu UAT Botoșani și fac stânga direct, întorc pe linie continuă. Intră în cartierul ala și pleacă spre Dedeman și nu mai  ocolesc pe sus, prin Sucevei. Trebuie să facem ceva acolo, un sens giratoriu, să sistematizăm zona, să punem separatoare de sens, dar ceva trebuie să facem” , a spus Eugen Țurcanu.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a precizat că până acum nu au fost puse separatoare de sens, deși au mai fost cerute pe Șoseaua Iașului, din cauza costurilor ridicate.

Dacă locuitorii din cartierul la care ați făcut referire trec linia continuă sau fac tot felul de manevre acolo, cred că este sarcina Poliției rutiere să aplice sancțiuni”, a spus Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *