Județul Botoșani, promovat la Târgul de Turism al României

Destinațiile turistice din județul Botoșani vor fi promovate la Târgul de Turism al României. În perioada 10-13 noiembrie 2022, Complexul Expoziţional Romexpo Bucureşti,organizează Târgul de Turism al României, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România, Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural.

În dorinţa de a promova destinaţiile turistice, cultura, tradiţiile şi diversitatea gastronomică a judeţului, printr-un concept unitar, Județul Botoşani va participa în cadrul acestui eveniment, cu un stand comun de prezentare, alături de Municipiul Botoşani, prin Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşani.

Standul de promovare a destinaţiei turistice Botoşani va fi amenajat astfel încât să asigure o bună vizibilitate pentru vizitatori şi să permită distribuirea materialelor de promovare”, susțin reprezentanții Consiliului Județean Botoșani.

Județul Botoșai va fi prezent cu un moment artistic, dansuri populare, prezentat de Școala Populară de Artă ”G. Enescu”, în timp ce Centrul Județean
pentru Conservarea și promovarea Culturii Tradiționale Botoșani va fi prezent cu materiale de promovare, respectiv măști, obiecte tradiționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *