Anchetă la spital. O doctoriță și-ar fi internat părinții pe o perioadă nedeterminată

Este anchetă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași după ce șefa clinicii de dermatologie, Laura Gheucă-Solovăstru, și-ar fi internat părinții în unitatea medicală pe o perioadă nedeterminată. După primele verificări s-au depistat sute de zile de internare pe numele tatălui medicului și alte zeci pe numele mamei sale.

Neoficial, mai multe surse din spital susțin că, de fapt, în ultimii 4 ani tatăl doctoriței ar fi locuit efectiv într-o rezervă din spital. Iar pe parcursul a cel puțin jumătate de an, ar fi fost acompaniat de soția sa, mama medicului.

Contactată de Știrile Pro TV, șefa clinicii de dermatologie, Laura Gheucă-Solovăstru, a trasmis că va oferi un punct de vedere la acuzațiile care i se aduc în zilele următoare.

Conducerea spitalului a solicitat serviciului de statistică analiză numărului de zile de internare pentru cei 2 pacienți, soț și soție, pentru domnul din 2018 mai multe zile de spitalizare în clinica de dermatologie, în clinica de cardiologie, chiar și în ATI. Numărul de zile de spitalizare depășește o sută pentru acest pacient și pentru doamna s-a analizat un număr mare de zile de spitalizare, începând din 2019. În urma analizei se vor lua măsuri în concordanță cu regulamentul de ordine interioară și cu prevederile contractului de management”, Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al spitalului.

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *