Mai multe tinere din Botoșani vor să se îndrăgostească la televizor

Mai multe tinere din Botoșani au mers la Iași, pentru a se întâlni cu prezentatoarea TV Andreea Mantea, pentru castingul „Casa iubiririi”. Andreea Mantea şi o parte din echipa emisiunii “Casa Iubirii” au ajuns la finalul acestei saptamani la Iaşi pentru a-i întâlni pe acei tineri care îsi doresc să participe în celebrul reality show. Oraşul celor şapte coline i-a suprins plăcut cu tineri entuziaşti, care au venit să se înscrie la casting cu dorinţa unei experienţe puternice, care să le schimbe viaţa, şi cu speranţa că în “Casa iubirii” se vor îndrăgosti, scrie bzi.ro.

Andreea Mantea a fost alături de ei, a stat de vorbă cu fiecare în parte din dorinţa de a-i cunoaşte şi de a le mai linişti emoţiile uriaşe. Interacţiunea cu ieşenii a continuat şi pe străzile oraşului, seara, după încheierea zilei de casting, oamenii venind către îndrăgita vedetă pentru a o cunoaşte personal. Mai mult, la recepţia hotelului unde are loc castingul, mai multe admiratoare ale emisiunii au ajuns din diverse zone ale judeţului pentru a o imbrăţişa pe Andreea Mantea şi a afla lucruri interesante din culisele acestui show. Iar frumoasa vedetă le-a răsplătit cu generozitatea-i caracteristică, a stat de vorbă cu toţi cei care au ajuns la ea pentru a o vedea în carne şi oase şi i-a făcut să fie parte din tot acest fenomen care înseamnă “Casa iubirii”.

“Ieşenii m-au impresionat cu acea linişte şi stare de fericire pe care o degajă. Fie ca au venit din Podul Iloaiei, Botoşani, Paşcani, Târgu Frumos, Piatra Neamţ, tinerii aceştia au fost lângă noi din dorinţa de ajunge în Casa iubirii pentru a trăi experienţa vieţii lor; şi mi s-au părut foarte hotărâţi. Seara, a fost o bucurie să mă plimb şi să văd forfota aceea de weekend, în faţa Palatului Culturii, cu oameni de toate vârstele plimbându-se pe alei, cu copii jucându-se, tineri ţinându-se de mână, maturi sau vârstnici bucurându-se de un spaţiu cu totul special. Moldovenii au un aer relaxat, luminos, o puritate pe care cu toţii o căutăm. Cu această energie bună, abia aştept să îi întâlnesc astăzi pe toti cei care vor veni să ne cunoască şi să ne împărtăşească gândurile lor; pentru că astăzi continuam castingul la Iasi. Luni, pe 31 octombrie, caravana Casa iubirii va ajunge la Galaţi! (n.r. – Hotel Vega, 10:00-20:00)”, a spus Andreea Mantea.

bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *