Un șofer din Botoșani a dat cu mașina peste un cioban, apoi a plecat de la locul accidentului

Un șofer din județul Botoșani este cercetat de polițiști după ce a dat cu mașina peste un cioban, apoi a plecat de la locul accidentului. Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza localității sucevene Slatina.

Cezar R., de 61 de ani, din Slatina, a mers la spital, iar polițiștii au început cercetările. Botoșăneanul Dumitru T., din Șendriceni, în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf, pe D.J.209 A, l-a surprins și accidentat pe Cezar R., care, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, a pătruns pe partea carosabilă dinspre partea stângă a drumului către partea dreaptă având în vedere direcția de mers a autoturismului, pentru a întoarce niște oi.

După producerea accidentului botoșăneanul a părăsit locul faptei. El a fost chemat la poliție ulterior, unde a suflat în aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Nici pietonul nu era băut. Acesta nu a rămas internat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, și ”părăsirea locului accidentului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *