Accident, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe un drum din județul Botoșani. Cum l-au găsit polițiștii pe șoferul vinovat

accident noaptea, ambulanta, stiri, botosani
foto arhiva

Accident cu pagube materiale, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în județul Botoșani. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizați prin apel 112 , de către o tânără, de 24 de ani, din comuna Trușești, cu privire la faptul că a fost implicată intr-un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr, de 31 de ani, din comuna Trușești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Trușești – Buhăceni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a întrat în coliziune cu un alt auto care se deplasa din sens opus.

”În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0, 70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *