FOTO! Cămin cultural modern într-o localitate din Botoșani, sfințit în prezența autorităților. Investiția, de peste un milion de lei

Locuitorii comunei Trușești beneficiază, an de an, de investiții substanțiale pentru dezvoltarea locală, realizate din diferite surse de finanțare.
O investiție de acest fel a fost realizată în satul Buhăceni din comuna Trușești. Din această toamnă, tinerii, și nu numai, au la dispoziție un spațiu nou, modern și dotat corespunzător pentru activitățile culturale și recreative, susține președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici.

Administrația locală alături de Compania Națională de Investiții, a investit peste un milion de lei pentru construirea unui Cămin Cultural. Noul obiectiv a fost inaugurat și sfințit de un sobor de preoți vineri în prezența unor parlamentari, a primarului Petru Grișa Ailenei, a viceprimarului și consilierilor locali ai comunei Trușești.

Inițiativa domnului primar Petru Grișa Ailenei, de a construi și în satul Buhăceni un lăcaș de cultură, nu este întâmplătoare. Este cunoscut interesul edilului pentru tradițiile populare, el fiind cel care a înființat Ansamblul “Flori de Busuioc”, și care a susținut organizarea Festivalului “Flori de Busuioc”, cu participare națională”, a declarat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *