FOTO Incendiu la Botoșani! O casă în care se aflau două femei, cuprinsă de flăcări

Un puternic incendiu a cuprins, vineri, o locuință, în care se aflau două femei, de pe strada Maramureșului din municipiul Botoșani. Cu toate că în momentul producerii evenimentului, proprietara și fiica ei erau în interior, nu au realizat că ard bunurile dintr-o magazie, o bucătărie și o terasă. Vecinii au fost cei care au observat flăcările și au sunat la 112.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o ambulanță SAJ și polițiștii.

Până la sosirea forțelor de intervenție, cele două femei, de 89 respectiv 52 de ani, au ieșit singure din casă. Femeia de 89 de ani a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SJA și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate întrucât s-a intoxicat cu fum.
Incendiul este localizat și se acționează pentru stingerea ultimelor focare și înlaturarea efectelor. Cauza probabilă este curs de stabilire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *