FOTO Accident mortal! O femeie și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un accident mortal a avut loc  joi seară pe DN 2L, în județul Vrancea. Șoferița unui autoturism a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2 L, între Tișița și Panciu.

„Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 L, între localitățile Tișița și Panciu, după ce un apel primit la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 17:50, anunța că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac, iar o persoană a rămas încarcerată. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.La locul evenimentului echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex feminin, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul acesteia. Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției.”

Din primele date, în eveniment a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. Femeia avea 31 de ani și era din municipiul Focșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *