Tenismena Elina Svitolina, fost număr 3 WTA, sponsorizată de un patron din Botoșani

Elina Svitolina (28 de ani), fost număr 3 WTA, a devenit mamă în urmă cu două săptămâni, iar cariera sa în tenis este ”pe hold”. Câștigătoare a 16 turnee WTA, Elina Svitolina a fost a treia jucătoare a lumii în septembrie 2017 și a încasat de-a lungul carierei, doar din tenis, peste 21 de milioane de dolari. Un amănunt mai puțin cunoscut despre jucătoarea din Ucraina a fost dezvăluit recent.

Elina Svitolina, sponsorizată de Valeriu Iftime: ”Aveam o boxă specială la Roland Garros

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a transmis că, la un moment dat, a sponsorizat-o pe Elina Svitolina, acest lucru aducându-i unele beneficii.

Pe lângă sponsorizarea unui sportiv trebuia să ţii şi vreo patru copii, erai obligat prin structura făcută atunci. Băiatul meu cel mare se ocupa de asta, prin el aveam nişte de astea la mână cu Svitolina, intram peste tot. Aveam o boxă specială la Roland Garros”, a declarat Iftime, potrivit sptfm.ro.

Elina Svitolina n-a mai jucat un meci oficial din 24 martie 2022, după ce a aflat că este însărcinată. Jucătoarea din Ucraina şi francezul Gael Monfils sunt căsătoriți din iulie 2021, dar formează un cuplu din 2019, noteaza digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *