O tânără din Botoșani a pus la cale un jaf spectaculos. A reușit să fugă cu 35.000 lei

O tânără din județul Botoșani a pus la cale un jaf spectaculos alături de iubitul ei, la un casino din Iași. Cei doi amorezi, Raluca Nechifor, și Gabriel Parpale, au reușit să fugă cu 35.000 lei. Cei doi au un CV bogat în infracțiuni, ambii fiind anchetați în trecut pentru trafic de droguri. Cei doi duceau o viață frumoasă și, deși nu aveau o ocupație, pe rețelele de socializare arătau cât de bine le merge de la o zi la alta.

Cum au procedat cei doi

Planul lor a fost unul extrem de bine pus la punct. Raluca și Gabriel nu sunt străini de jocurile de noroc, ambii fiind, din câte se pare, „îndrăgostiți” de păcănele. Modul în care au operat i-a pus pe gânduri pe polițiști. Motivul? Atacatorul, Gabriel , a folosit un pistol cu electroșocuri, armă ce se află și în dotarea polițiștilor americani, potrivit bzi.ro. Practic, Gabriel a intrat în sala de jocuri la scurt timp după ce Raluca, prietena lui, a ieșit din ea. Se întâmpla în jurul orei 5:00, când în sală se afla doar o angajată. Individul a intrat mascat, având ochelari de soare. A tras în angajata cazinoului, iar aceasta, preț de câteva secunde, a fost paralizată. În acest timp, individul a luat 35.000 de lei și a dispărut. Când și-a revenit, angajata sălii de jocuri a sunat la 112 și a cerut ajutor. Din acel moment, polițiștii din Iași au intrat în alertă.

Ce au spus polițiștii

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 05:00, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că angajata unei societăți comerciale ar fi fost agresată de un bărbat, cu un dispozitiv tip teaser, ulterior acesta i-ar fi luat aproximativ 35.000 de lei din casa de marcat. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale Iași, la data de 13 octombrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii a fost depistat și condus la cercetări. Totodată, a fost condusă la sediul poliției și o femeie, bănuită de complicitate la comiterea acestei fapte. De asemenea, pe parcursul cercetărilor, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza mun. Iași, fiind recuperat peste 70 la sută din prejudiciu. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și UTAI Iași. Cercetările continuă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *