Amendă de 15.000 lei încasată de un agent economic din Botoșani, în urma unui control al polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

Un agent economic din județul Botoșani a primit o amendă usturătoare de la polițiști. S-a întâmplat miercuri, când polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu un reprezentant al Gărzii Forestiere Suceava au efectuat verificări pe linia respectării normelor legale, în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos la un punct de lucru, din comuna Lunca.

În urma activităților desfășurate la locația respectivă, s-a stabilit faptul că stocul faptic inventariat în momentul efectuării controlului, nu corespundea cu stocul scriptic, înregistrat în aplicația specifică acestor activități”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Oamenii legii au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 15.000 de lei, totodată fiind dispusă și confiscarea valorică a cantității de peste 4 metri cubi de material lemnos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *