O femeie din Botoșani, care i-a furat banii unei pensionare, prinsă când încerca să fugă din țară

Foto: BizBrasov

O femeie din Botoșani, care i-a furat banii unei pensioanare, a fost prinsă când încerca să fugă din țară. Femeia de 38 de ani a mers la Iași, unde a urmărit o bătrână într-o stație de autobuz  din Tudor Vladimirescu, a așteptat ca aceasta să intre într-o farmacie, apoi a mers după ea și i-a furat portofelul cu bani și acte din geantă.

Pensionara, când a văzut că nu mai are portofelul, a mers direct la Poliție. Oamenii legii au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere și așa au dat de hoață. Botoșăneanca a fost reținută pentru 24 de ore.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o femeie de 38 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de furt. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 25 august a.c., aceasta ar fi sustras portofelul cu acte și bani din poșeta unei femei, în timp ce acestea s-ar fi aflat într-o stație de autobuz, de pe raza mun. Iași. Femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată la punctul de trecere al frontierei Borș”, arată IPJ Iasi.

FOTO! Accident grav, miercuri după-amiază, în județul Botoșani. Două persoane au fost rănite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *