Autoturism urmărit după ce șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor botoșăneni. Au reușit să îl oprească după aproximativ 12 kilometri

politie rutiera radarUn tânăr de 19 ani a pus pe jar un echipaj de poliție, după ce nu a oprit la semnal. S-a întâmplat marți,  25 octombrie, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au efectuat semnal de oprire unui autoturism, care se deplasa pe drumul comunal, din localitatea Dimăcheni, al cărui conducător auto nu a oprit la indicațiile polițiștilor, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe o distanță de aproximativ 12 kilometri, iar în localitatea Brăiești s-a reușit oprirea sa. A fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr, de 19 ani, din comuna Dimăcheni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea, aparține mamei sale, fiind  sustras din curtea locuinței, fără încuviințarea acesteia. Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Delia Nenișcu.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *