Cei doi bărbați, care i-au furat portofelul unei femei, în Piața Centrală, au fost reținuți pentru 24 de ore. Au furat aproape 4.600 de lei!

Cei doi bărbați, care i-au furat portofelul cu bani unei femei, în Piața Centrală, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, la data de 25 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a doi bărbați, de 41 și 51 de ani, din municipiul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Din cercetări, a reieșit faptul că aceștia, în aceeași zi, în timp ce se aflau în Piața Centrală, din municipiul Botoșani, profitând de neatenția victimei, o femeie, de 42 de ani, din comuna Copălău, i-ar fi sustras acesteia din geantă, un portofel în care avea documente și bani.

„Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, respectiv, aproximativ 4.600 de lei, a fost recuperat în totalitate, fiind restituit persoanei vătămate. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, arată sursa citată.

Hoții care au furat portofelul unei femei, în zona Pieței Centrale, prinși de polițiști în doar câteva ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *