Noi locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări, cele mai multe posturi fiind disponibile în școli. Astfel, Școala Profesională Specială „Sf. Stelian”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de infirmier. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială nr. 12, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor, 0,50 normă. Vezi aici conditiile!

Direcția de Asistență Socială Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator, în cadrul Cantinei de ajutor social. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială „Tiberiu Crudu”, Tudora, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: 0,5 normă muncitor fochist; 0,5 normă muncitor de întreținere; 0,5 normă șofer microbuz școlar. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *