S-a stabilit firma care va vinde autobuze la mâna a doua la Botoşani

Societatea comercială Eltrans SA Botoşani va cumpăra patru autobuze second hand pentru transport public de călători de la o firmă din municipiul Botoşani. Eltrans a încheiat un contract de 899.600 lei pentru cumpărarea celor patru mijloace de transport în comun.

Furnizorul este societatea comercială Anbo SRL, care va trebui să trimită la Botoşani patru autobuze cu maxim 40.000 km. Toate cele 4 autobuze trebuie sa fie aceeasi marca care sa corespunda cerintelor din „Caietul de sarcini”. Autobuzele se vor livra la sediul societatii, sa fie in stare buna din punct de vedere tehnic si estetic, sistem de climatizare (minim AC), minim euro 5, rampa pentru persoane cu dizabilitati, 3 usi pe partea dreapta, lungime cuprinsa intre 9 si 10 m, capacitate de transport minim 60 de persoane.

Anbo SRL a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de doar 1.021.282 lei, înregistrând o pierdere de 55.686 lei. Firma are ca obiect principal de activitate „Alte transporturi terestre de calatori” şi a avut, în 2021, un număr de 11 salariaţi.

Trei oameni de afaceri investesc într-un parc eolian într-o comună din județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *