ISU Botoșani: 300 de locuri la școlile de subofițeri, în sesiunea octombrie – decembrie 2022. Până când se fac înscrierile!

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor care își doresc să urmeze cursurile Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, în sesiunea octombrie – decembrie 2022, informează printr-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

După absolvire, subofițerii și maiștrii militari vor fi repartizați la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sau structurile teritoriale.

Cererea-tip de înscriere, declarația privind luarea la cunoștință despre condițiile legale, criteriile specifice, celelalte condiții de organizare a concursului și măsurile care vor fi luate în cazul neîndeplinirii acestora și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare (pot fi descărcate de pe site-ul ISU Botoșani, secțiunea Resurse Umane), se completează de către candidat în mod lizibil și semnate, se transmit EXCLUSIV în format electronic (în format pdf), la adresa de e-mail: [email protected], până la data 04 noiembrie a.c., inclusiv sâmbăta și duminica.

Informaţii privind graficul admiterii, datele de prezentare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia pot fi accesate pe pagina de internet a Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești: http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm.
Alte date și informații pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane al ISU Botoșani, de luni până vineri, între orele 09.00 – 15.00, telefon la 0231/508.129 sau 0231/508.128, sau accesând site-ul instituției: www.isubotosani.ro, secțiunea Resurse Umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *