Percheziții la locuința unui bărbat din Botoșani acuzat de înșelăciune. Promitea unei alte persoane o afacere de succes

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au efectuat, sâmbătă, o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune. Botoșăneanul este acuzat că, în perioada iulie 2018 -iulie 2020, ar fi pretins și ar fi primit de la un bărbat, 73.000 de lei, prin inducerea în eroare a acestuia cu privire la faptul că ar investi acești bani intr-o fermă de animale, la care ambii ar fi asociați, fără a se întâmpla acest lucru.

Ca urmare a percheziției, bărbatul de 44 de ani, bănuit de comiterea faptei a restituit întreg prejudiciul cauzat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a celor din cadrul Serviciului pentru Operațiuni Speciale și a Biroului de Analiză a Informațiilor.

FOTO Tragedie rutieră la Botoșani! Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *