Cea mai mică femeie din Botoșani dă de pământ cu Bianca Drăgușanu. „Când scoatem o vorbă pe gură trebuie să gândim”

Bianca Drăgușanu a stârnit un nou val de reacții, după ce a făcut o afirmație la adresa persoanelor care nu sunt înalte. Văduva piticului Colorado, botoșăneanca Mădălina Șerban, a fost cea care și-a exprimat punctul de vedere față de spusele Biancăi, potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații, cu care a deranjat opinia publică. Mai exact,Bianca a acceptat invitația de a participa la podcastului „ZigZag”, moderat de George Tănase. În cadrul interviului, blondina a făcut o serie de mărturisiri, printre care și o afirmație la adresa oamenilor scunzi. Drăgușanu i-a ofensat, spun unii, după ce a declarat că, cei care nu sunt înalți, nu sunt oameni, sunt pitici. Internauții au reacționat imediat la replica, devenită virală, printre care și Mădălina Șerban, văduva cunoscutului pitic, Colorado.

Văduva cunoscutului pitic Colorado a făcut și ea câteva precizări cu privire la acest subiect, după ce s-a simțit, oarecum, ofensată de spusele Biancăi.

Eu una nu judec nici oamenii înalți, nici pitici. Eu, ca femeie, fac mai mult ca un bărbat. Gândesc mai mult ca un bărbat. Sunt bărbați proști, sunt bărbați deștepți, sunt bărbați mai puțin deștepți. Nu suntem toți la fel, că nu avem cum să fim toți la fel. Dar eu, una, am văzut și persoane de 2 m care au trebuit să mă ia în brațe, să mă urce undeva la o înălțime și au zis că nu au putere. Nu aveau putere să ridice 37 de kilograme. Când scoatem o vorbă pe gură trebuie să gândim”, a declarat Mădălina pentru Fanatik. 

Mie, mi se pare că, dacă nu ești înaltă, nu ești om. Ești pitic”, este afirmația făcută de Bianca în cadrul podcastului, care a „aruncat” internetul în aer. Ulterior, vedeta a completat că nu are nimic cu femeile care nu sunt înalte, însă, pentru că ea, îi place să vadă și la alte femei înălțimea, ca pe o calitate.

„Eu, pentru că sunt înaltă, îmi plac femeile înalte. Asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde, dimpotrivă, au și ele norocul lor, că pot să ia ditamai papainoagele în picioare și să pară înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Deci nu înțelege greșit, că nu vreau să devină o chestie virală și împotriva mea. Oricum, mă doare la papuc, dar mă rog…”, a mai spus fosta soție a lui Victor Slav. Vrând, nevrând, replica a devenit virală și a stârnit diverse critici la adresa vedetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *