Artă și pasiune! Un bărbat din Botoșani face decorațiuni exterioare inedite

Un bărbat din județul Botoșani face decorațiuni exterioare inedite, rezultate dintr-o îmbinare perfectă între flori și meșteșugărie. Este vorba de Alexandru Boroleanu, din Manoleasa, care a pus la un loc arta și pasiunea. Botoșăneanul, în vârstă de 62 de ani, a reușit, până acum, câteva „lucrări” care au fost amplasate pe spațiile publice și care atrag privirile a mii și mii de toamnei.

Una dintre cele mai atractive decorațiuni exterioare este amplasată în intersecția dintre drumul național DN 25 C cu drumul național DN 29, chiar la intrarea în localitatea Manoleasa. Căruța tradițională încărcată cu flori și aranjamentele florale din jurul acesteia fac deliciul celor care trec prin zonă.

Un aranjament similar, care are în centrul său căruța cu flori, poate fi găsit și la Primăria Manoleasa. De asemenea, astfel de decorațiuni pot fi găsite în multe zone publice din județul Suceava, printre care și o benzinărie Petrom.

Alexandru Boroleanu susține că, deși muncește foarte mult pentru a realiza aceste „opere”, satisfacția vine o dată cu numeroasele aprecieri și înmulțirea comenzilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *