VIDEO Botoșăneanul de pe Netflix, fascinat de mic de cinematografie și de „actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale”

Actorul botoșănean George Burcea apare, pe 23 Noiembrie, pe Netflix, în producția celebrului Tim Burton: Wednesday. El a mărturisit că de mic a fost pasionat de cinematografie și doar visa să joace în filme alături de actori cunoscuți pe care îi vedea la televizor.

Plecat de la Puțureni, George Burcea îl interpretează pe Lurch, într-un film în care joacă alături de Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman și Christina Ricci.

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a spus actorul pe pagina sa de socializare.

Pentru 20 de zile de filmări, pentru rolul său din serialul ce va fi difuzat pe Netflix, „Wednesday”, în regia lui Tim Burton, actorul a încasat o mică avere, mai precis în jur de 60.000 de euro. Mai mult, la jumătatea lunii noiembrie, acesta va pleca pentru trei luni în America, pentru mai multe proiecte cinematografice, potrivit Playtech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *