FOTO O femeie dintr-o comună din Botoșani a împlinit 100 ani! Cum a fost sărbătorită

O bunicuță din Hlipiceni a fost sărbătorită recent la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Maria Ivasciuc a avut parte de o petrecere ca la carte, pe 14 octombrie, când a împlinit frumoasa vârstă, fiind sărbătorită cu tort, șampanie, flori, de rude, iar printre cei care au ținut să o felicite de ziua ei s-au numărat și reprezentanții Primăriei, care i-au oferit și o diplomă.

Cum și-a trăit până acum cei 100 de ani, bunica Maria? Cu demnitate. A muncit, s-a rugat, s-a bucurat de tot ceea ce viața i-a dăruit și o face și în ziua de astăzi cu un optimism peste măsură. Mereu are o vorbă bună pentru cei din jur și nu îi place singurătatea.

Primarul comunei, Marian Luchian, spune că este un cetățean respectat în comună și reprezintă un exemplu pentru mulți din localitate.

Bunica Maria a lucrat 30 de ani la CAP. A fost căsătorită timp de 41 de ani, iar de 28 de ani este văduvă. Are două fete, Elena Grădinaru și Ana Droboș. La rândul lor, i-au dăruit șase nepoți și mai are și cinci strănepoți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *