Patinaj artistic și hochei pe gheață la deschiderea patinoarului Cornișa. Ce patinatoare vor ajunge la Botoșani!

Sâmbătă, 22 octombrie ora 10.00, Cornișa AquaPark&Sports deschide noul sezon de patinaj pe gheață cu momente de excepție oferite de echipa de hochei Old Boys din Rădăuți și patinatorii Asociației Club Sportiv Skating A2Z, București.

Iată patinatoarele prezente la Cornișa!

Luiza Ilie (18 ani), – Vicecampioană națională de juniori, reprezentanta României la Festivalul Olimpic de Tineret Eu.ropean din Vuokatti, Finlanda – 2022 și la Grandprix-urile de Juniori de la Ljubljana (Slovenia) si Gdansk (Polonia), cele mai înalte competiții internaționale la nivel de juniori.

Ruxandra Rotundu (16 ani) – Campioană națională în 2019,  locul 3 la campionatul național de juniori 2021, a reprezentat România la Grandprix-ul de junior de la Gdansk, Polonia, 2022.

Ingrid Pricop (17 ani) – Campioană națională, a reprezentat România la competiții internaționale și s-a antrenat o perioadă cu campioana olimpică Julia Lipnitskaya.

Maria Bianca Ionescu (15 ani) – Trei titluri naționale în palmares și premii obținute în cadrul concursurilor internaționale din cadrul European Criterium.

Adela Osman (18 ani) – Campioană națională la categoria novice , câțtigătoare a numeroase competiții internaționale în Europa, la același nivel.

Cristiana Șilcă (21 ani) a câștigat competiții naționale la nivel de juniori și seniori, dar și Cupa Europei la categoria novice. 

Programul demonstrațiilor de hochei și patinaj artistic:

  • 10:00 – 11:00 – Joc demonstrativ și inițiere în hochei
  • 17:00 – 18:00 – Demonstrație de patinaj artistic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *