Șofer tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni. A fost amendat cu 2000 lei

Un șofer a primit o amendă usturătoare de la polițiști, după ce a fost oprit pentru un control. Marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe Drumul Județean 208 C, în localitatea Vorona, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 22 de ani, din județul Suceava care transporta material lemnos, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că datele înscrise pe documentele de însoțire a materialului lemnos, nu corespund, din punct de vedere al cantității, cu realitatea.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar cantitatea de un metru cub de material lemnos, a fost supusă confiscării.

 

 

One thought on “Șofer tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni. A fost amendat cu 2000 lei

  1. LUCURURI de 2 lei iar sute de camioane pleaca spre porturile din sud …. e trist ce se face impotriva poporului roman …. politia sa se ocupe de infractiuni cu adevarat , drumul de pamant MANOLEASA -RADAUTI a fost asfaltat acum 4 ani se macina tot …aici e marea coruptie aici trebuie sa se faca expertize si bagati la pucarie hotii de bani publici! PE CAND POLITIA VA ANCHETA FRAUDELE DE SUTE DE MILIOANE GEN DRUMUL D PAMANT MANOLEASA- RADAUTI ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *