Mărturie cutremurătoare a dascălului din Botoșani care și-a ucis concubina. Le-ar fi spus anchetatorilor că l-a văzut pe diavol

Dascălul din județul Botoșani care și-a ucis concubina chiar de ziua ei a făcut mărturisiri cutremurătoare în fața anchetatorilor. Cei doi s-ar fi luat la ceartă deoarece bărbatul a vrut să o ceară de soție, dar femeia avea cu totul alte gânduri și intenționa să îl părăsească. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie. El le-ar fi povestit anchetatorilor că „s-a deschis altarul si a văzut diavolul”.

Crima de la Cordăreni, din județul Botoșani, a avut loc chiar de ziua de naștere a femeii. Luni împlinise 39 de ani. Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Cordăreni. Bărbatul de 47 de ani, din localitate, i-a tăiat gâtul concubinei sale o femeie de 39 de ani. Din păcate, femeia nu a supraviețuit, cadrele medicale ajunse la locul respectiv constatând decesul acesteia. Bărbatul a fost reținut și, ulterior, condus la sediul poliției pentru audieri. Deocamdată nu se cunoaște de la ce a pornit scandalul între cei doi concubini.

Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani face cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Între cei doi nu exista o stare conflictuală care să fi impus emiterea vreunui ordin de protecție.

Florin Arnăutu era cunoscut în localitatea ca fiind un om liniștit, era activ la biserică și nimeni nu și-a imaginat vreodată că ar fi capabil de așa ceva. În urmă cu doi ani, bărbatul din Cordăreni, a divorțat de soția cu care avea șase copii. Divorțul a fost unul amiabil, fiecare dintre soți luând în grijă câte trei dintre copii.

Ulterior, botoșăneanul a început o relație cu o femeie din Dâmbovița, născut în Hunedoara, iar relația lor era destul de tumultoasă, spun localnicii.

„Era un om linistit, dar de o lună de zile are o cădere psihică, din cauza relației cu concubina aceasta. Nu a vrut să meargă la un psiholog și uite, acum, s-a întâmplat nenorocirea”, ne-a mărturisit primarul comunei Cordăreni, Cristian Dumitraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *