Spectacol inedit! Un artist din Botoșani își va lansa primul album de muzică populară alături de Rapsozii Botoșanilor

Un artist din Botoșani își va lansa primul album de muzică populară alături de Rapsozii Botoșanilor, într-un spectacol inedit programat să aibă loc pe 6 noiembrie, la Casa Tineretului din municipiul Botoșani. Este vorba de interpretul Marian Hatman, care va lansa albumul de debut „Acum lume-i vremea mea”.

Spectacolul, care va începe la ora 15.00, va fi unui gratuit, spectatorii putând intra în sală pe baza unei invitații pe care o pot ridica, până la data concertului, de la Casa Tineretului. Alături de Marian Hatman, pe scenă vor urca interpreții de muzică populară Dan Doboș, Petronela Rusu, Sorin Filip, Loredana Călin, Ilie Caraș, Nadia Duluman, Diana Penciuc, Veaceslav Bânzaru, Andreea Schipor, Alexandru Cucu, Miruna Gireadă, Codruț Știrbu, Maria Tucan, Sebastian Galan, Denisa Tudoran și Cătălin Diaconu.

Concertul este organizat de la cap la coadă de Marian Hatman, cel care vrea să marcheze într-=un mod cu totul special lansarea primului său album muzical, care conține 17 piese înregistrate alături de profesioniști.

„E visul meu, e dorința mea, după nouă ani și jumătate de muncă. Îi mulțumesc mamei și îi dedic acest concert, pentru că tot timpul a fost singurul om alături de mine, pentru că eu nu am avut pe altcineva în spatele meu. M-am ridicat singur”, susține artistul în vârstă de 32 de ani.

Partenerul media al evenimentului este Radio Iași.

Cei care doresc să fie prezenți, alături de Marian Hatman la acest spectacol și care iubesc folclorul sunt așteptați la Casa Tineretului pentru a obține o invitație.

Invitațiile se pot obține in zilele marți- vineri de la ora 12:00-16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *