Bursă de studiu oferită de un om de afaceri pentru o adolescentă din Botoșani, rămasă orfană de mamă

Nicoleta alături de tatăl și frații săi

O adolescentă de 16 ani, din clasa a IX-a, orfană de mamă, este beneficiara unei burse de studiu oferită de un om cu suflet mare, om de afaceri, care a preferat să rămână în anonimat, prin intermediul Asociației Social Creștină „Sfântul Ioan Iacob de la Crăiniceni”.

Nicoleta Chiriac, din comuna Mitoc, studiază la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” din Botoșani și este o fată silitoare, care, după moartea mamei sale la vârsta de 36 de ani, a fost nevoită să aibă grijă de frații săi mai mici. Chiar și așa Nicoleta tot găsește timp pentru a-i ajuta pe alții prin intermediul asociației de binefacere, unde este voluntar, participă la majoritatea acțiunilor organizate de aceasta.

„Sper ca Dumnezeu să le dea multă sănătate și iubire în continuare”, este mesajul emoționant pe care tânăra îl transmite celor care îi oferă această bursă.

Această bursă, denumită Bursa de studiu „Prof. Dr. Gică Manole” reprezintă foarte mult pentru ea pentru că astfel își va putea plăti internatul. În valoare de 500 de lei, bursa îi va fi acordată pe parcursul unui an de zile, însă cel mai probabil va fi prelungită până la sfârșitul liceului.

Tatălui îi este foarte greu să se descurce cu banii. Lucrează pe unde apucă și tot ceea ce agonisește strânge pentru cei patru copii. Are noroc de mama sa care mai are grijă de copii, de când i-a murit soția. Începuse construcția unei case, iar acum îi este greu să o finalizeze. Cei care vor să ajute familia pot suna la 0740 482 535.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *